lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kiipeilyviikonloppu

Nyt on vähän unohtunut kirjoittelu.. Tarkoitus on ollut raportoida ainakin viime viikonlopun pilkkiretkestä. Nyt olen kuitenkin Helsingissä ja pilkkikuvat Turussa, joten unohdetaan kronologisuus. Sen sijaan kiipeilyä!

Tänä perjantaina oli siis mun ja parin pääkaupunkiseudulla asuvan kiipeilykaverin pitkään suunnitelmissa ollut kiipeilyleffailtama. Ohjelmassa oli ensin nelisen tuntia (!!) kiipeilyä Salmisaaressa, minkä jälkeen siirryttiin Espooseen tekemään pizzaa ja katselemaan kiipeily- ja lasketteluleffoja. Naureskeltiin ainakin 70-luvulla tehdyille Off the Edge - ja The Leading Edge - lasketteluleffoille, joissa meininki näytti aika holtittomalta (toppahousut ja päähineet on yliarvostettuja). Lisäksi mm. ihailtiin Sharmaa, todettiin, että mikään ei estä kiipeilyä ja katsottiin pari hienoa suomalaispätkää boulderoinnista (joiden nimet ehdin valitettavasti jo unohtaa..). Kotiin päästiin lähtemään noin neljän aikaan, hauskaa oli!



Tänään kävin Varuste.netissä tuhlaamassa synttärilahjaksi saadun lahjakortin. On melkeen noloa, että oon harrastanut köysikiipeilyä nyt 1,5 vuotta enkä vieläkään omistanut omaa atc:ta. Nyt asia on kuitenkin korjattu! Sulkkari on Mammutin Bionic HMS Screw Gate. Lisäksi mukaan tuli National Geographic-buffi :)

  

Nyt hengailen loppuviikonlopun perheen kanssa ja luen tenttiin. Pilkkeilystä muutama sana ensi viikolla kun palaan Turkuun!

Lopuksi vielä kuva uudesta asukista äidin terassilankkujen alla. Ehkä vähän harkitsematon veto hiirulaiselta, kun talossa asuu kaks ulkoilevaa kissaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti