maanantai 24. kesäkuuta 2013

Marjakausi än yy tee...

Nyt on juhlittu erityisen kiva juhannus ja syöty erityisen paljon. (hyvä ruoka ja hyvä meininki tietysti korreloi aina ;D) Roskaruuan ja löllöilyn jälkeen oli jo vähän ikävä hedelmiä ja liikuntaa. Päätin tehdä rauhallisen palautumisen ulkoilureiteille ja kävin keräämässä metsämansikoita. (Jos haluaa optimoida marjasadon, suosittelen skippaamaan tämän aktiviteetin. Jos taas haluaa vaan tekosyyn ulkoilla, tässä ois!) Oli muuten harvinaisen tyhjät lenkkipolut! Ilmeisesti suurin osa potee vielä jussia.

Muistakaahan pitää ääntä metsässä liikkuessa! Mä haahuilin yksin metsässä tietysti ihan täydessä hiljaisuudessa mansikalta toiselle. Yhdessä välissä hyppäsin ojan yli, ja suhina vaan kävi kun tömähdyksestä ärsyyntynyt käärme päätti poistua paikalta noin about siitä kohtaa, missä ennen hyppyä olin seissyt. Tuli vähän katseltua paremmin jalkoihin loppureissun ajan...

Ei noillakaan enää kauaa kestä..

Huima marjasaaliini! Näillähän ruokkii jo vaikka suurperheen!


 En oikein osannut päättää, mitä valtavalla saalillani tekisin. Marjoista puolet päätyi lopulta jääkaapin päälle kuivumaan myslimarjoiksi, ja puolet kaikki-mitä-pakastimesta löytyy-smoothien aineksiksi. ( Ajattelin, että jos aina laitan pienen osan marjoista kuivumaan, niin talveen mennessä mulla on ainaki jonkinlainen määrä marjoja säilössä.. ehkä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti