lauantai 15. kesäkuuta 2013

Xvira nyyn.. again

Torstain hesarissa luki, että shoppailuinto johtuu keräilyvietistä, ja jos haluaa säästää rahaa vähentämällä shoppailua, kannattaa alkaa harrastaa geokätköilyä tai sienestämistä. Noni!

Geokätköily on myös oikein kiva tapa näyttää tutuille kivoja paikkoja kotipaikastaan (tai tutustua niihin itse) Mun serkkuni Oulusta oli kyläilemässä täällä ja halus mennä geokätköilemään ensimmäistä kertaa. Mikäs siinä! Samalla tuli näytettyä posankat ja jokirannat. Mullakin syttyi ihan uus innostus kätköilyyn, ja päätin että kaupunkikätköjen etsiminen on paljon hauskempaa kuin metsissä kivien alle kurkkailu.

Keskiviikkona olin Helsingissä juhlimassa siskon 18-vuotissynttäreitä. Geokätköilyhän on myös paras tapa juhlia täysi-ikäistymistä, eiks niin? :D Joskus illalla kun sade hetkeksi lakkasi, käytiin Lumia 920:n gps:n avulla rämpimässä parilla lähikätköllä. En suosittele. Löydettiin 1/2 kätköä, ja se ainokainenkin vaan, koska se oli kaikkien aikojen helpoin kätkö. Toisesta kätköstä ei näkynyt jälkeäkään, mutta vanha juoksuhauta löytyi!

Satumetsä (tai Itiksen spurgupuistikko)
..ja kesän eka metsämansikka!

Julian ihan eka geokätkö!
Märät tennarit ja huono gps :) Kivaa oli silti


PS. Mun empiirisen tutkimuksen mukaan geokätköily ei rajoittanut shoppailun määrää. Olen nyt mm. onnellinen sulkakorvisten omistaja :)

PPS. Jos et ymmärtänyt otsikkoa, et ole geokätköillyt tarpeeksi



2 kommenttia:

  1. Todellaki kaupunkikätköjen ettiminen on hauskempaa! Paitsi toki sillon, jos pitää oottaa jossai auton takana tunti, että ihmiset hälvenee matkoihinsa. Vitsi, tää postaus sai mussaki taas semmosen pienen (tosi pienen) geokätköilijän heräämään :D
    ps. ikävä kyllä tajusin otsikon... oh my taidan olla syvemmällä tässä suossa ku uskoinkaa

    VastaaPoista
  2. Ei tarvii oottaa jos on mukana ettimäs ;D Oot opettanu mut kätköilee, joten kyl sä oot aika peruuttamattoman syvällä...

    VastaaPoista