Kotona ryhdyttiin sitten heti valmistamaan nokkoslettuja :)
Nokkoset polttaa (t: sherlock-Emma), joten ne pitää ryöpätä ennen ruuanlaittoa. Tämä rakettitiede suoritetaan näin:
1. Huuhtele nokkoset perusteellisesti kylmässä vedessä
2. Änge kiehuvaan veteen niin paljon nokkosenlehtiä kuin mahtuu
3. Keitä 5 minuuttia
5. Hienonna ryöpätyt lehdet
Jani paistaa taustalla voikukan nuppuja :D Maistuivat ihan hyvältä leivän päällä |
Omnom |
5 dl maitoa
2 dl jauhoja
3 kananmunaa
2-3 dl ryöpättyjä nokkosia
suolaa (me laitettiin 1 tl ja se oli liian vähän)
mustapippuria
Sekoita maito ja kananmunat. Lisää jauho. Lisää nokkoset ja mausteet. Paista.
Tästä määrästä kaks ihmistä söi itsensä täyteen ja mulle jäi vielä seuraavan päivän lounas :)
Letut syötiin puolukkahillon ja raejuuston kanssa. Oon aika etevä täs Synapsin piilomainonnassa! |
Nam.... Ihanan näköisiä lettuja.
VastaaPoista